tiistai 31. toukokuuta 2011

WANT

Mulla on ollut obsessio musiikkia kohtaan jo vuosia. Metallimusiikkia, that is. Kaverin kautta tutustuin ja rakastuin yhteen bändiin nimeltä Sentenced, ja yhden tän päivän löydöksen johdosta päätin vähän esitellä teille tätä ko. yhtyettä.

Kyseessähän on siis suomalainen melankolista metallia soittava bändi, Muhokselta kotoisin tarkemmin ottaen. Yhtye on nyt jo kuopattu, mutta se musiikki on yhä vaan niin mahtavaa.

Koska en osaa innostukseltani enempää kertoa, tässä vähän havainnolistavaa materiaalia :D
Kotisivut
Nepenthe
End of the Road


Mahtavia biisejä riittäisi vaikka kuinka paljon, mutta nuo nyt ensinnä tulevat mieleen. Nepenthe ei ole ainakaan laulujen osalta ihan sitä tyypillisintä Sentencediä, mutta End of the Road tiivistää sen sitäkin paremmin. Oma henkilökohtainen levysuosikki on varmaankin Sentencedin kuudes, 2000 julkaistu Crimson. Kevyempi se on musiikillisesti edeltäjiinsä verrattuna, mutta aivan huikea teos kuitenkin. Paras kappale ko. levyltä mielestäni on Fragile

Muita kuuntelemisen arvoisia lättyjä ovat ainakin Amok, Frozen ja The Funeral Album.

Keikalle en koskaan ehtinyt, mutta kaikenlaista oheismateriaalia on tullut keräiltyä, ja kitarallakin joitain biisejä opetellut soittamaan. Killing Me Killing You On myös yksi ehdottomista suosikeista, eikä puhkikulutetun soittamisen jälkeenkään menetä tehoaan. Lyriikat ko. kipaleessa on parhautta. Tahtoisin myös opetella tuon soittamaan pianolla :D

Kun yleensä vertaa mun musamakua, Sentenced on varmaan kevyintä, mitä voin sanoa kuuntelevani ja mistä pidän. Mutta se nyt ei merkitse mitään.

Niin, ja se löydös - Rakkautta
Facebookissa törmäsin tuohon. Mun on pakko, PAKKO saada se. Luulin olevani tunteeton, etten välittäisi tällaisesta, että mikään ei enää sävähdytä, mutta tuon nähtyäni tunsin saman vanhan värähdyksen kehossa. Rakkautta ensi silmäyksellä. Maksaahan tuo jonkinverran, mutta Sentenced-koru-fiksaatio on ollut sen verran suuri (oon halunnu tuommosta jo vuosia, löytämättä mistään, ja uusihan tuo idea on ilmeisesti), että nyt syön vaikka nuudeleita loppukuun!

Joop, kiitos ja kuittaus. Hyvää yötä. Huomenna. Tilaukseen. Nyt ei oo varaa.


Pieni loppukevennys

Written by Me

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti